Vi hjälper er med fastighetstvättstugan.

Tillgängligheten till tvättstugan är alltid viktig för de som bor i flerfamiljshus och här krävs snabbare och robustare maskinutrustning än i ett enfamiljshushåll.
Fler maskiner, inte större, ger bättre möjlighet till lediga tider i tvättstugan. Vi vet att tvättmängden för varje tvätt i genomsnitt väger 3 kilo. Det innebär att tvättmaskiner och torktumlare med 5–6 kilos kapacitet i de flesta fall är fullt tillräckliga. Vi vet också att behovet av att tvätta och torka olika typer av textilier med olika kvaliteter och en mångfald av färger ökar.
Moderna och miljövänliga maskiner ger dig en flexiblare och bättre tvättstuga med lägre driftskostnader. Därför har vi ett brett urval av driftsäkra fastighetsmaskiner från marknadens största tillverkare. Något som ger er förening möjlighet att optimera tvättstugan efter medlemmarnas behov.

 

Förmånsavtal

Gör som många bostadsrättsföreningar i Stockholmsområdet. Ge era medlemmar trygghet, service, kunskap och bra priser med ett förmånsavtal hos oss.

Ett avtal innebär t.ex:

Rabatt på vitvaror

Rabatt på småel

Rabatt på installation

Är ni intresserade av ett förmånsavtal, kontakta mig direkt:
Jan Andersson, jan.andersson@elon.se, 070-367 91 82

Våra varumärken

Vi säljer bara produkter som vi litar på till 100%. Lätt att säga, svårt att leva upp till. Men det är vårt mål – och är du nöjd så är vi ännu mer nöjda…