Ballingslöv

ELON Stockholm & Mälardalen har sålt vitvaror sedan 50-talet och i mars började vi även sälja Ballingslövs fantastiska kvalitetskök. Responsen från våra kunder har varit överväldigande. Att få möjlighet att skapa ett riktigt drömkök och samtidigt kunna välja från marknadens bredaste sortiment av vitvaror har varit en given succé. 

Besök våra inspirerande köksutställningar i Barkarby och Västerås.

Ritningsmöte

Boka ett kostnadsfritt ritningsmöte där vi går igenom behov och förutsättningar för absolut bästa resultat. Hos oss har du dessutom marknadens bredaste sortiment av vitvaror till ditt nya kök.

Fyll i dina uppgifter i formuläret så återkommer jag så snart som möjligt till dig! Glöm inte att klicka på ”Skicka”.

[contact-form-7 id="1752" title="Luftvärmefråga"]

Hej!

Jag heter Johan och har jobbat med kök och köksinredning i 15 år. Kontakta mig direkt så hjälper jag er att rita ert nya kök.

Ring eller sms mig på:

070-366 72 58

Ni kan även maila mig direkt här