Ett kostnadsfritt hembesök ger dig rätt luftvärmepump!

Boka ett kostnadsfritt hembesök med vår luftvärmeexpert Andreas. Han kommer då på besök och går igenom förutsättningar och behov för bästa resultat och ekonomi. Erfarenheten visar att detta är det bästa sättet att hitta rätt i ”värmepumpsdjungeln”.

Jag heter Andreas och är expert på luftvärmepumpar. Under drygt 25 i branschen har jag att bl.a. jobbat hos de flesta stora luftvärmepumps-tillverkare. Dessutom har jag fått möjlighet att delat med mig av mina kunskaper i TV:s byggprogram.

Hos oss kan du välja från en av marknadens bredaste sortiment av luftvärmepumpar. Vi har alla kända varumärken och våra installatörer är certifierade.

Boka ett kostnadsfritt hembesök och få rätt luftvärmepump för era behov.

Fyll i dina uppgifter i formuläret så återkommer vi så snart som möjligt till dig!
Glöm inte att klicka på ”Skicka”.

Genom att klicka skicka så godkänner du att vi hanterar dina personuppgifter i samband med bokning av ett hembesök för luftvärmepumpar. Läs mer om vår integrationspolicy här.

Alla våra luftvärmepumpar är byggda från grunden för vårt kalla och fuktiga nordiska klimat.

På köpet får du minst 5 års garanti så du kan känna dig trygg med din investering i många år framöver. Luftvärmepumparna har inbyggd, effektiv och energisnål luftkonditionering för bästa inomhusklimat även sommartid!

Våra varumärken