Endast i vår premiumbutik i Barkarby

Endast i vår premiumbutik

Ett kostnadsfritt hembesök!

Boka ett kostnadsfritt hembesök med vår luftvärmeexpert Andreas. Han kommer då på besök och går igenom förutsättningar och behov för bästa resultat och ekonomi. Vår erfarenhet visar att detta är det bästa sättet att hitta rätt i ”värmepumpsdjungeln”.

”Jag heter Andreas och kan nog det mesta om luftvärmepumpar. Under mina drygt 25 år i branschen har jag bl.a. jobbat hos de flesta stora värmepumpstillverkare. Dessutom har jag fått möjlighet att delat med mig av mina kunskaper i TV:s byggprogram.

Hos oss kan du välja från en av marknadens bredaste sortiment av luftvärmepumpar. Vi har alla kända varumärken och våra installatörer är certifierade.”

Byggda från grunden för vårt nordiska klimat.

Du får alltid 5 års garanti på din värmepump hos oss, så du kan känna dig trygg med din investering i många år framöver. Alla våra luftvärmepumpar har inbyggd, effektiv och energisnål luftkonditionering för bästa inomhusklimat även på sommaren!

Boka ett kostnadsfritt hembesök

Försäkra dig om att du får rätt luftvärmepump för din bostad. Fyll i dina uppgifter i formuläret så återkommer vi så snart som möjligt för att bestämma en tid för ett kostnadsfritt hembesök.

Aktivera JavaScript i din webbläsare för att slutföra detta formulär.
*Dessa fält är obligatoriska

Några av våra varumärken