NU I VÅR PREMIUMBUTIK

Stor kampanj på nya JURA E6 Piano Black

Den senaste generationen av en av de mest framgångsrika kaffemaskinen från JURA – Nya E6 levererar de bästa kaffedryckerna med en enkel knapptryckning

Cappuccino på mästarnivå: Unna dig daglig kaffenjutning med E6. Utöver klassiska svarta kaffespecialiteter tillreder den publikfavoriten cappuccino med hjälp av Easy Cappuccino-funktionen på bästa sätt.

Det professionella Aroma-malverket ger ett jämnt malresultat för ännu mer aromatiskt kaffe, och det genomtänkta manöverkonceptet med färgdisplay och knappar möjliggör tack vare den tydliga användarguiden okomplicerad kaffetillredning med en knapptryckning. E6 är med sin tidlöst eleganta design en sann blickmagnet i varje kök.

Ännu mer arom

Det professionella Aroma-malverket ger dig en unik kaffenjutning. Tack vare den perfekta malverksgeometrin uppnår malverket en ännu jämnare kvalitet av malgodset, och detta sker tillförlitligt och konstant under hela livslängden. Därmed optimeras aromextraktionen och ökar aromen med 12,2 % jämfört med vanliga malverk. Upptäck nya mångfacetterade smakupplevelser av ditt favoritkaffe.

Perfekt cappuccino

Med den beprövade Easy Cappuccino-funktionen avnjuter du en underbar cappuccino med en knapptryckning. Mjölkmunstycket, som specialutvecklats för cappuccino, ger ett mjukt och finporigt mjölkskum som på bästa sätt kompletterar kaffet och därmed utlovar en sann njutning. Oöverträffad för cappuccinoälskare.

Njutning i toppklass

Den överskådliga färgdisplayen på 2,8 tum, sex välplacerade knappar och ett intuitivt manöverkoncept möjliggör smidig manövrering av E6 både för enkel kaffetillredning och för att ställa in individuella preferenser eller de självförklarande rengöringsfunktionerna. Självklart är E6 även kompatibel med J.O.E.®: Använd din smartphone för att tillreda kaffespecialiteter, ställa in och spara personliga preferenser samt för att lekande lätt skicka flera kaffebeställningar från dina gäster direkt till kaffemaskinen.

Hållbar design

Med sin svala elegans återspeglar designen hos E6 den unika teknik som gömmer sig bakom den tidlösa utsidan. Geometrin med raka linjer och ädelt förkromade accenter ger ett stilrent intryck, som utan att kompromissa sätter förstklassigt kaffe i strålkastarljuset och kommer till sin rätt i varje inredning på ett harmoniskt sätt. Både vad gäller valet av specialitet och designen avstår E6 medvetet från allt som är överflödigt och distraherar användaren från det väsentliga: En perfekt kopp kaffe.

Kontakt