Planerar ni nybyggnation eller en renovering?

Nu erbjuder vi en totallösning för hantering av vitvaror i både stora och små projekt. Oavsett vilket varumärke ni väljer så ser vi till att projektet flyter – från start till mål.

Kontaktpersoner

Våra företagssäljare finns i hela Stockholm och Mälardalen.
Ring oss direkt eller till Elon Bygg & Fastighets växel 08-612 41 61
eller maila oss på barkarby@elon.se

Vår fullservicelösning ger dig trygghet!

Våra företagssäljare har mångårig erfarenhet av byggprojekt i alla storlekar. Bland våra kunder idag finns både börsnoterade företag och enmansföretag. Oavsett storlek så drar de nytta av vårt sätt att jobba – från första kontakt till funktionstestade installationer.

Vi har vitvarorna för nybyggnationen, renoveringen eller till lunchrummet.

Samarbetspartner

Kontakt

Aktivera JavaScript i din webbläsare för att slutföra detta formulär.

Vitvaror till Brf:er

Vi har lång erfarenhet fastighetstvättstugor. Vi hjälper er hela vägen från offert till fungerande tvättstuga.

Vi hjälper er med fastighetstvättstugan.

Tillgängligheten till tvättstugan är alltid viktig för de som bor i flerfamiljshus och här krävs snabbare och robustare maskinutrustning än i ett enfamiljshushåll.

Fler maskiner, inte större, ger bättre möjlighet till lediga tider i tvättstugan. Vi vet att tvättmängden för varje tvätt i genomsnitt väger 3 kilo. Det innebär att tvättmaskiner och torktumlare med 5–6 kilos kapacitet i de flesta fall är fullt tillräckliga. Vi vet också att behovet av att tvätta och torka olika typer av textilier med olika kvaliteter och en mångfald av färger ökar.

Moderna och miljövänliga maskiner ger dig en flexiblare och bättre tvättstuga med lägre driftskostnader. Därför har vi ett brett urval av driftsäkra fastighetsmaskiner från marknadens största tillverkare. Något som ger er förening möjlighet att optimera tvättstugan efter medlemmarnas behov.

Förmånsavtal

Gör som många bostadsrättsföreningar i Stockholmsområdet. Ge era medlemmar trygghet, service, kunskap och bra priser med ett förmånsavtal hos oss.

Rabatt på vitvaror
Rabatt på småel
Rabatt på tjänster

Ett avtal innebär t.ex:

Är ni intresserade av ett förmånsavtal, kontakta mig direkt: Jan Andersson, jan.andersson@elon.se, mobil: 070-367 91 82

Kontakt

Aktivera JavaScript i din webbläsare för att slutföra detta formulär.